Για παραγγελειες στειλτε τον κωδικο του προϊοντος και τον αριθμο καμπανιας ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΑΡΩΜΑΤΑ

Ungaro 0139-7 (38,25€)(50ml) Αρωμα σε Σπρέυ.
Δροσερά άνθη λουλουδιών αναμειγνύονται με αισθησιακά ξανθά ξύλα.

Λουλουδάτο- Δροσερό- Ξυλώδες
Πηγαία κομψότητα και ερωτισμός που σκανδαλίζει… ένα αυθόρμητο, κομψό μείγμα από δροσερό περγαμόντο και άνθη πιπεριάς που αγκαλιάζονται από αισθησιακά ξανθά ξύλα δεμένα με κρεμώδες σανταλόξυλο.

Christian Lacroix Rouge 0308-8 (38,25€)
Αρωμα σε Σπρέυ.

Μία έκρηξη μπαχαρικών και εσπεριδοειδών αποκαλύπτει μια ανθισμένη καρδιά, τυλιγμένη στα πιο αισθησιακά ξύλα κασμίρ.
Το άρωμα ξεκινάει με μία έκρηξη από έντονες, ζωηρές νότες Λευκού Πιπεριού και Πορτοκαλιού, που στη συνέχεια ενώνονται με τη θηλυκότητα της Αγριας Κόκκινης Παιωνίας. Η απολαυστική φρεσκάδα οδηγεί στην καρδιά του αρώματος που αποτελείται από πλούσιες, ξεχωριστές λουλουδάτες νότες. Οι νότες από λουλούδι Osmanthus, μπουμπούκι Γιαπωνέζικου Δαμάσκηνου και η φρεσκάδα του Αγριου Κρίνου συνδυάζονται υπέροχα, δημιουργώντας ένα βελούδινο μπουκέτο! Το άρωμα ολοκληρώνεται με τη σαγηνευτική ζεστασιά των Ξύλων Cashmere, την αγνή καρδιά του Πατσουλί και την αισθησιακή Musk.


Bond Girl 0124-4 (23.00€)(50ml)Αρωμα σε Σπρέυ
Ενα αισθησιακό και μοντέρνο κοκτέιλ από φρέσκες νότες λουλουδιών, ζεστούς τόνους ξύλου και musk.

Ξυλώδες – Λουλουδάτο - Musk. Υψηλές νότες λευκού ροδάκινου και ανθούς πορτοκαλιάς συμπληρώνονται από μεσαίες νότες γιασεμιού, ορχιδέας και φρέζιας. Ζεστοί τόνοι από χρυσαφένιο κεχριμπάρι, ξύλο cashmere και πατσουλί έρχονται να ολοκληρώσουν τη βάση του αρώματος.
Cynthia Rowley Petal
Αρωμα σε Σπρέυ.
Ενα ελαφρύ άρωμα σχεδιασμένο για νεαρά κορίτσια.

Λουλουδάτο – Πράσινο. Μοιραστείτε το με τα κορίτσια της ζωή σας… Ένα νεανικό, ρομαντικό μπουκέτο από φρεσκοανθισμένα κρινάκια.

Cynthia Rowley Flower Αρωμα σε Σπρέυ.

“Λατρεύω την ομορφιά, την αισιοδοξία και τη θηλυκότητα που κλείνει μέσα του ένα λουλούδι. Το νέο μου άρωμα εκφράζει αυτές τις ιδέες, και γίνεται μία γιορτή για κάθε γυναίκα, παντού.”
—Cynthia Rowley
Λουλουδάτο - Ξυλώδες! Ενα παιχνιδιάρικο μπουκέτο χρωματιστών λουλουδιών, με την έντονη υπογραφή του κρίνου να αναμειγνύεται με φρέζια “περιτριγυρισμένα” με ζεστά ξύλα, αισθησιακό
musk και μία ελαφριά πινελιά βανίλιας.

Far Away 0112-3 (38,00€)(50ml)Αρωμα σε Σπρέυ.
Σκανδαλιστικό. Εξωτικό. Γοητευτικό.

Ανατολίτικο & Λουλουδάτο. Ενα σκανδαλιστικό μείγμα από εξωτικά λουλούδια και σανδαλόξυλο. Η πρώτη επαφή ξεκινάει με ένα μπουκέτο λουλουδιών από γιασεμί και φρέζια. Στη συνέχεια ακολουθούν νότες από το φυτό “osmanthus”, άνθη πορτοκαλιάς και ροδάκινου και ολοκληρώνεται με απαλούς τόνους βανίλιας, αισθησιακό musk, σανδαλόξυλο και κεχριμπ
άρι.
Pur Blanca 0186-0 (11,50€)(75ml) Αρωμα σε Σπρέυ.
Απαλό. Αγνό. Κομψό.

Λουλουδάτο με Ξύλινες Νότες! Οι υψηλές νότες του είναι γεμάτες από την καρδιά λευκής φρέζιας και ylang-ylang με ένα μοναδικό συνδυασμό λευκών λουλουδιών: παιωνία, τριαντάφυλλο και άνθος από σπάνιο νούφαρο. Ενώ οι βασικές νότες του γεννιούνται από μια αστραφτερή συγχορδία σανδαλόξυλου και ηλιοτρόπιου χαρίζοντας μια μοναδική αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης.


Jet Femme 0244-2 (21,00€)(50ml) Αρωμα σε Σπρέυ.
Υπέροχο. Μοναδικό. Κομψό!

Ένα λαμπερό μίγμα από φρέσκο γκρέιπφρουτ και τροπικά άνθη αρμονικά δεμένα με την αισθησιακή αύρα του κεχριμπαριού και των εξωτικών τεκτονιών ξύλων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου